Tervezett ingyenes kurzusaink

A soron következő meghirdetésre kerülő újabb kurzusaink - továbbra is az MI témakörére összpontosítva - az informatika egyéb innovatív fejlesztéseivel foglalkoznak majd.

Bevezető képzés a ChatGPT használatához

Dátum: június 11.

Ahhoz, hogy hatékonyan használhassuk a nagy nyelvi modelleken alapuló mesterséges intelligencia eszközöket, mint például a ChatGPT, elengedhetetlen megérteni, hogyan kell őket helyesen utasítani, azaz "promptolni", hogy a kívánt eredményeket kapjuk. Ez a tanfolyam arra összpontosít, hogy a résztvevők elsajátítsák a nagy nyelvi modellek hatékony használatát és a megfelelő inputok kidolgozásának módszereit, azaz a prompt engineeringet. A kurzus során az alapoktól a haladó prompting technikákig mindent tárgyalunk.

Adatbiztonság nyelvi modellek használatakor

Dátum: június 25.

A nagy nyelvi modellek, akárcsak az OpenAI GPT-4 modellje, kimagasló képességekkel rendelkeznek a természetes nyelvi feldolgozás terén, azonban jelentős adatbiztonsági kihívást is jelentenek. Az előadás kitér arra, hogy a nagy nyelvi modellek hogyan dolgozzák fel az adatot és ezt hogyan tudják rosszindulatú felhasználók kihasználni ezáltal adatszivárgást okozva. Az előadásban szó esik gyakorlati alkalmazásokról, beleértve a tanító adathalmazok vizsgálatát és adatbiztonság szempontjából robusztus alkalmazások fejlesztését.

Page last modified: May 29, 2024